Warme aardetinten

Word één met de natuur door te kiezen voor tuinmeubilair dat aansluit bij de kleuren van de buitenomgeving. Het is net alsof je tuin een klein bos is met je meubels als bomen tussen de planten en insecten. Houten tuinmeubilair gaat perfect samen met weelderig groen of aardkleurige planten zoals gras, bamboe en cactussen.

Rond en natuurlijk

De trend van 2023 draait om tuinmeubilair dat geïnspireerd is door de natuur met ronde vormen en natuurlijke materialen zoals hout, katoen, steen en terracotta. Meubels gemaakt van boomstronken en soortgelijke objecten zijn bijzonder intrigerend.

Terwijl je je tuinmeubilair op de natuur afstemt, kun je ook bepaalde delen van je tuin natuurlijker maken. Denk aan een houten terras of organische betegeling met steen.

Schilderachtig kleurrijk

Het kan misschien vreemd lijken, aangezien ik het net over aardetinten had. Maar wie zegt dat je je tuin in beperkte kleuren moet houden? Accentueer je tuin door meer kleur toe te voegen. Het is vrij populair om extra kleuren toe te voegen aan de tuin, en dit kan op een creatieve manier. Gebruik bijvoorbeeld bloemen, bladeren of accessoires zoals tuinmeubelen of bloempotten.

Staycation in je eigen tuin

Waarom zou je op vakantie gaan als je al een prachtige tuin hebt? Geniet van het heerlijke weer, pak een comfortabele ligstoel, een parasol en een glas wijn en je waant je op Ibiza. Niet zo'n zonneklopper? Plaats dan een terrasoverkapping en droom zorgeloos weg zonder het risico te lopen rood als een tomaat te ontwaken.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen