1. Bamboe pergola's

Creëer dat vakantiegevoel in je eigen tuin met een bamboe pergola. Deze bieden bescherming tegen de felle zon en geven wat meer privacy tijdens warme zomermaanden. Enkele mooie opties zijn de vidaXL Pergola's die momenteel verkrijgbaar zijn met 10% korting.

2. Bamboe schermen

Geef je tuin een frisse upgrade met sterke bamboe schermen. Deze kunnen als schutting of als stevige tuinschermen worden gebruikt, waardoor je verschillende delen van je tuin kunt scheiden, zoals een beschutte zithoek of een eetgedeelte.

3. Bamboe matten

Flexibele bamboe matten zijn op vele manieren te gebruiken: als tuinafscheiding, het opfrissen van een oude schutting of als zonwering op bijvoorbeeld een bamboe pergola. Ze zijn veelzijdig en bieden talrijke mogelijkheden om je buitenruimte te upgraden.

Bamboe is een verstandige, milieuvriendelijke keuze omdat de snelst groeiende bamboesoorten tot wel 90 centimeter per dag groeien, en een bamboebos zo'n 35% meer CO2 opneemt dan een houtbos. Tuinmeubel-Lifestyle.nl gelooft hierin en beveelt producten aan van Bamboo Import Europe, dé expert in Nederland op het gebied van hoogwaardige bamboe artikelen voor binnen en buiten gebruik.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen