Stijlvolle look

Ben je iemand die veel waarde hecht aan het uiterlijk van je achtertuin, en heb je een bepaalde stijl in gedachten? Een loungeset kan je tuin er duur en stijlvol uit laten zien. Losse tuinmeubels kunnen goedkoper zijn, maar ze kunnen er ook inconsistent uitzien. Een loungeset past daarentegen in vrijwel elke tuin.

Onbeperkt comfort

In tegenstelling tot een verstelbare tuinstoel of zitstoel biedt de bank van een loungeset onbeperkte mogelijkheden. Je kunt erop slapen, zitten, of zelfs springen. Stel je voor dat het een warme zomerdag is; je kunt met een dining loungeset gewoon buiten eten in plaats van binnen te zitten en de televisie aan te zetten.

Uitbreiding van je woonruimte

Door een veranda in je achtertuin te bouwen, kun je een extra woonkamer toevoegen aan je huis. Dat is hoeveel zitplaatsen de gemiddelde loungeset biedt. Als je al een groot gezin hebt, is dit natuurlijk een geweldige bonus.

Eenvoudige tuininrichting

Heb je een kleine tuin en moeite met het efficiënt gebruiken van de ruimte die je hebt? Er zijn loungesets speciaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van beperkte ruimtes. Zo zijn er hoek loungesets op de markt voor situaties waarin je geen andere ruimte meer hebt in je tuin.

Lange levensduur

De gemiddelde loungeset gaat ongeveer tien jaar mee. Dit komt doordat loungesets zijn ontworpen om weerbestendig te zijn. Het is echter belangrijk om goed voor de bijbehorende kussens te zorgen, aangezien deze niet waterdicht zijn.

Kortom, een loungeset biedt vele voordelen en kan de perfecte aanvulling zijn op je nieuwe duurzame tuin. Het verhoogt het comfort en het esthetische aspect van je buitenruimte, en maakt het gemakkelijker om buiten tijd door te brengen met vrienden en familie.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen