Voor comfort: Een loungebank

Loungebanken hebben hun populariteit verdiend dankzij hun hoge comfortniveau. Beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen, ze zijn een geweldige match voor elk budget en esthetische voorkeur. Wil je echt sfeer creëren? Denk aan het toevoegen van een tafel of zelfs een buitenhaard.

Het is echter belangrijk om te kiezen voor een loungebank die bestand is tegen zon en regen en die een kleur heeft die niet snel zal vervagen. Meestal zijn de populairste kleuren bruin en grijs, omdat ze goed passen bij de natuurlijke tinten van een tuin.

Een loungebank gemaakt van duurzaam materiaal, zoals acrylweefsel, dat standaard al comfortabel is of wordt geleverd met comfortabele kussens, kan een uitstekende keuze zijn. Ook zullen loungesets die omgezet kunnen worden tot een bed, zorgen voor extra comfort en functionaliteit.

Voor extra zitplaatsen: 2- of 3-zits hoekbank

Als je vaak bezoek krijgt en extra zitplaatsen nodig heeft, dan is een 2- of 3-zits hoekbank een ideale keuze. Zoals bij alle tuinmeubilair, kies je best voor een hoekbank gemaakt van duurzaam materiaal en dat gemakkelijk schoon te maken is.

Textileen bijvoorbeeld, staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. In tegenstelling tot houten tuinmeubilair, zoals teak, vereisen meubels gemaakt van textileen minder onderhoud en zijn ze minder gevoelig voor beschadiging door chemicaliën zoals chloor of bleekmiddel.

Afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren, kun je met deze tips de hoekbank kiezen die perfect past bij de tuin.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen