Tuinverlichting die bij je terrasmeubels past

Tuinverlichting die bij je terrasmeubels past

Tuinmeubelen kopen is slechts het begin van de aankleding van jouw terras. Er is zoveel meer om aan te denken: accessoires, decoratiestukken … en verlichting. Uiteraard moet de tuinverlichting bij het meubilair passen. Anders wordt het een doorn in je oog.

Creatieve armaturen

Tuinverlichting gaat veel breder dan de meeste mensen denken. Tegenwoordig bestaan er ook staanlampen voor buiten. De Marset Jaima is bijvoorbeeld een stijlvolle design booglamp die je over de tafel kan hangen. Het is de perfecte blikvanger voor jouw terras.

Tafellampen zijn ook een mogelijkheid. Je hebt zelfs geen snoer nodig. Oplaadbare tafellampen zoals de Philips MyGarden Abelia werken simpelweg op batterijen. Je kan ze dus makkelijk meenemen van binnen naar buiten.

Kies voor vrolijke kleuren

Binnenverlichting heeft doorgaans eentonige kleuren. Op het terras ben je vrij om opvallende kleuren te kiezen. Dat gebeurt ook in de natuur: gele zonnebloemen, groene bladeren, rode rozen… de hele regenboog is aanwezig. Heb dus geen schrik om een paarse of blauwe lamp voor buiten aan te schaffen.

Materiaalkeuze

Houd bij de keuze van je tuinverlichting rekening met het materiaal en de stijl van de architectuur. Hout en staal passen het best bij een landelijke tuin. Aluminium en kunststof sluiten beter aan bij een moderne tuin.

Share This Post

Leave a reply