Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor: voor het meeste comfort in uw tuin

Een mooie tuin zal een goede indruk achterlaten bij de mensen die bij u op bezoek komen. In een mooie tuin horen stijlvolle tuinmeubelen, maar u wilt geen hoge prijs ervoor hoeven te betalen. In dat geval kunt u kijken naar de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor. Hieronder alles over waar de meubelen vandaan komen, de materialen, kwaliteit, duurzaamheid en garantie.

Herkomst meubelen

4 Seasons Outdoor is al sinds begin jaren 90 bezig met het ontwikkelen van tuinmeubelen en is de afgelopen jaren zo gegroeid, dat het tuinmeubilair in vrijwel heel Europa verkrijgbaar is. Bijna alle producten van 4 Seasons Outdoor komen uit Indonesie. Daar werken zo’n 7000 vlechters die de tuinmeubelen van wicker in elkaar vlechten. Als het vlechtwerk klaar is, worden de meubels in laboratoria getest op verkleuringen door zonlicht. Hierdoor heeft het meubilair de hoogste kwaliteit.

Materialen meubelen

4 Seasons Outdoor gebruikt voor haar collecties meerdere materialen, maar 4 Seasons Outdoor is in wicker tuinmeubelen zijn ze gespecialiseerd. Alleen de beste vlechters mogen de kunststofdraden, rotan, of riet vlechten, en in de fabrieken waar ze worden gemaakt volgen kwaliteitscontroleurs de weg van de meubelen tot ze vervoerd worden naar het buitenland stap voor stap. Kunststof wicker is ontzettend gebruiksvriendelijk; zo is het bestand tegen weer en wind en tegen zonlicht, want het verkleurt niet. Verder is het erg licht en makkelijk schoon te maken met een sopje. Ideaal voor u dus! 4 Seasons Outdoor verkoopt ook meubelen van hout, waaronder teak en hardhout. Allebei sterke materialen en net als wicker kunt u het met een sopje makkelijk schoon maken. Naast hout en wicker heeft 4 Seasons Outdoor ook een collectie met aluminium en roestvrij staal, en textileen meubelen. Ook deze materialen zijn weerbestendig, makkelijk in onderhoud en stijlvol.

Kwaliteit meubelen

Qua prijs zit 4 Seasons Outdoor op gemiddelde hoogte, maar dat betekent absoluut niet dat de kwaliteit minder is, in tegendeel. Zo is een van de belangrijkste doelen van 4 Seasons Outdoor dat u lekker zit oftwel het zitcomfort. De tuinmeubelen worden daarvoor gemaakt van sterke materialen, maar er wordt tijdens het ontwerpen ook rekening gehouden met hoe u zal gaan zitten. Buiten dat om worden de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor getest en gekeurd van het vlechten tot aflevering in de winkel. Bij elke stap zijn er controleurs die testen of het product de beste kwaliteit heeft. Er wordt veel waarde gehecht aan het product. Als laatste zijn de ontwerpers bij 4 Seasons Outdoor continu bezig met het verbeteren van hun producten, zodat de kwaliteit nog hoger wordt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij 4 Season Outdoor hoog in het vaandel. De meubelen gaan vijftien tot twintig jaar mee, en hebben een tijdloos design, waardoor het lang in uw tuin zal blijven staan. Door de hoge kwaliteit zullen uw meubels niet snel kapot gaan, waardoor u ze lang kunt gebruiken.

Garantie

Op de producten van 4 Seasons Outdoor zit drie jaar garantie, dit geldt niet voor kussens en de poten van uw bank/tafel/stoelen. 4 Seasons Outdoor houdt onderdelen jarenlang in haar voorraad, en binnen die drie jaar kunt u kapotte onderdelen kosteloos na bestellen.

4 Seasons Outdoor heeft veel te bieden, en daarom kan het een goede keuze voor u zijn! Verschillende winkels bieden het aan, en u zult er jarenlang plezier van hebben. Geniet ervan!

Share This Post

Leave a reply