Slotrenovatie verstandig

Slotrenovatie verstandig

Slotrenovatie verstandig

Net als in de technologie, is ook de ontwikkeling van sloten voor woningen en bedrijfspanden de afgelopen jaren snel gegaan. Niet alleen heeft men geprobeerd het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken om binnen te komen in uw woning, ook zijn sloten steeds moderner geworden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een slot met vingerafdrukherkenning of een sensor die het Bluetooth-signaal van uw mobiele telefoon opvangt? Hoewel u wellicht tevreden bent met de huidige sloten in uw deuren of ramen, is de renovatie van sloten erg verstandig. Zeker in oudere woningen zitten sloten, die met enige kennis over het openen van sloten, makkelijk te kraken zijn. U moet toch niet denken aan de gevolgen die dit met zich mee kan brengen, als bijvoorbeeld een inbraak in uw woning. Er zijn tal van slotenmakers bij u in de buurt, waar een offerte aanvragen snel gedaan is. Zij komen dan bij u langs voor een volledige slotrenovatie in uw woning!

Ga mee met de tijd met slotrenovatie

Wellicht zit u niet te wachten op technische hoogstandjes op uw deur, bijvoorbeeld in de vorm van eerder genoemd slot met vingerafdrukherkenning. Gelukkig zijn er nog tal van sloten, die aansluiten bij de traditionele sloten, maar net iets nieuwer zijn. Waar u nu een eenpuntsslot heeft, kunt u middels slotrenovatie overstappen naar bijvoorbeeld driepuntssloten. Deze sloten zijn zelf flink verbeterd ten opzichte van oudere sloten en zijn daarnaast op drie punten met de deurpost verbonden, in plaats van op een punt. Het maakt het voor inbrekers een stuk ingewikkelder om uw deur open te krijgen, waardoor het niet interessant is om in uw woning in te breken.

Voor wie slotrenovatie naar de nieuwste sloten wel een must is, zou het slot met vingerafdrukherkenning zeer geschikt zijn. Helaas wordt het slot op basis van een sensor, wat het Bluetoothsignaal van uw mobiele telefoon opvangt, nog niet voor particulieren aangeboden. Bij het slot met vingerafdrukherkenning voert u vooraf alle gewenste vingerafdrukken in, bijvoorbeeld van uw gezin. Wanneer het slot geactiveerd is, kunnen enkel geregistreerde vingerafdrukken de deur openen. Het kraken van sloten door ongewenste bezoekers is hiermee definitief verleden tijd! Reden genoeg om te kiezen voor slotrenovatie.

Share This Post

Leave a reply