Populaire merken van loungesets op een rij

Populaire merken van loungesets op een rij

Populaire merken van loungesets op een rij

De tuin is tegenwoordig een onmisbaar gedeelte van uw woonplezier. Waar vroeger de tuin een apart gedeelte van het huis was, hoort de tuin tegenwoordig steeds meer bij het huis, waarbij de tuin een verlengstuk is van het huis. In de tuin wordt daarom steeds meer gedaan om het gemak van binnen ook buiten te creëren. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door een buitenkeuken te bouwen, maar ook door het comfort van de meubels voor binnen ook buiten te realiseren. Een goed voorbeeld van deze ontwikkeling, loungesets.

 

Loungeset

Een loungeset wordt gekenmerkt door een bank, gemaakt van verschillende materialen, die in allerlei vormen voorkomt. Zo is er de hoekbank, de bank met verlengstuk, een grote stoel en zijn er nog veel meer combinaties te bedenken. De meubels worden geleverd in allerlei soorten, materialen en kleuren, daarmee past een loungeset eigenlijk in iedere tuin en kunt u de loungeset zelfs aan uw meubels binnen aanpassen. De loungeset is daarnaast aan te passen met kussens en tafeltjes, waardoor er een echte zithoek ontstaat. Een loungeset kan echter ook gemaakt worden met een eettafel of een koffietafel, waardoor verschillende combinaties mogelijk zijn. Deze zijn onder te verdelen in drie soorten: de klassieke loungeset, met stoelen, een bank en een koffietafel; de lounge-dining set, een eettafel met stoelen, en de hoekbank; een bank met verlengstukken en kleine tafel.

 

Loungeset uitzoeken

Weet u welk soort loungeset u zoekt? Dan kan het handig zijn om te oriënteren op verschillende merken loungesets. Ieder merk heeft zijn eigen stempel gedrukt op het soort loungeset dat zij maken. Een toonaangevend merk is bijvoorbeeld 4 Seasons Outdoor. Zij maken betaalbare loungesets in verschillende types. Op deze manier is er altijd iets te vinden dat aan uw smaak voldoet. Het merk werkt met verschillende series, zo kunt u altijd tafels, banken en stoelen van dezelfde uitvoering kiezen. De naam 4 Seasons Outdoor is uiteraard met een reden gekozen, namelijk omdat de loungesets door het aluminiumframe en de All Weather kussens het gehele jaar buiten kunnen staan. Daarnaast geeft 4 Seasons Outdoor 10 jaar garantie op de loungesets, waardoor u sowieso verzekerd bent van 10 jaar lounge-plezier.

 

Andere merken loungesets

Een ander toonaangevend merk op het gebied van loungesets is Garden Impressions. Dit merk houdt zich bezig met allerlei soorten loungesets en produceert deze in verschillende materialen. Zo zijn er vlechtwerkloungesets te verkrijgen, maar ook aluminium en All Weather loungesets. De vlechtwerkloungesets worden gemaakt van wicker, een kunststof materiaal dat lijkt op natuurlijk riet. Verder werkt Garden Impressions met allerlei handige accessoires zoals verstelbare rugdelen, opbergruimte voor kussens en verplaatsbare onderdelen.

 

Ook Life Outdoor Living houdt zich bezig met loungesets in alle soorten en maten. Zij werken met aluminium, All Weather kussen, wicker en recycled teak. Teak is een houtsoort en duurzaam ingezet doordat het om gerecycled teak gaat. De natuurlijke uitstraling van dit hout spreekt veel mensen aan. Verder heeft Life Outdoor Living mooie out-of-the-box ontwerpen, waardoor u altijd iets unieks in de tuin heeft staan.

 

Castle line, Exotan, Studio 20 en Suns

Naast de bovengenoemde merken zijn er uiteraard nog meer merken die toonaangevend zijn op het gebied van loungesets. Castle Line is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in design tuinmeubelen en werkt met aluminium, teak en inox. Deze materiaalkeuze zorgt ervoor dat alle meubels van dit merk kleurvast, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk zijn. Avec Latour is een merk dat ook voornamelijk werkt met aluminium en daarmee mooie rustige ontwerpen produceert. De loungesets worden geleverd met All Weather kussens en daarmee kunnen de loungesets het hele jaar gebruikt worden.

 

Exotan, de naam verklapt het misschien al een beetje, werkt vooral met materialen als rotan en wicker. Exotan heeft echter ook een lijn met aluminiumproducten. Studio 20 richt zich meer op loungesets van natuursteen. Een opvallende keuze, maar de meubels zijn daarmee wel erg uniek en duurzaam. Suns is een ander merk op het gebied van loungesets en verkoopt verschillende soorten loungesets met verschillende materialen. Op de website van Suns is een handig overzicht te vinden met bijbehorende verkooppunten, zo kunt u het meubel in de buurt bekijken en eventueel online bestellen.

 

Al deze merken bij elkaar zorgen ervoor dat u uit een ruim assortiment loungesets kunt kiezen. Wilt u rotan, wicker, natuursteen of teak? Alles is er. Elk merk heeft zijn eigen keuzes gemaakt in materiaal en design, zo is er voor ieder wat wils te vinden.

Share This Post

Leave a reply