Het bestellen van houten jaloezieën, goedkoop en op maat

Je zoekt houten jaloezieën, goedkoop en op maat? Logisch, want houten jaloezieën zijn in opmars en dat is niet voor niets. Integendeel zelfs. Met houten jaloezieën die én goedkoop én op maat gemaakt zijn koop je jaloezieën met een warme en luxueuze uitstraling. Je koopt ze in verschillende kleuren en met deze op maat gemaakte en ook nog eens goedkope jaloezieën haal je heuse eyecatchers in huis. Binnen de verschillende mogelijkheden die er zijn binnen raamdecoratie, gelden de prachtig afgewerkte jaloezieën ondertussen als toonaangevend. Steeds meer mensen kiezen ervoor om jaloezieën op maat te bestellen. Het is daarom geen slecht idee om je goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die je met jaloezieën hebt. Jaloezieën zorgen ervoor dat je voldoende privacy hebt en vormen daarnaast ook de perfecte zonwering. Vraag jij je af waar je op moet letten? Lees dan verder!

Egale afwerking, met zichtbare nerf en rank en elegant

Voor de productie van houten shutters wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van lindehout, Afrikaans abachi of bamboe. Lindehout valt op door de zeer egale afwerking, de Afrikaanse houtsoort beschikt over een zichtbare nerf en bamboe kennen we vooral als rank en elegant. Bovendien heeft bamboe een zeer natuurlijke look. Hierdoor is bamboe zeer geliefd onder mensen die graag een unieke look hebben.

Zijgeleiding of zet de beneden rail vast

Met houten jaloezieën op maat haal je écht wat in huis. De vormgeving wordt voor een groot deel bepaald door de plek waar het product geplaatst wordt. Aan de hand van de locatie kun je kiezen waar het koord komt. Het is in dit geval wel verstandig om de jaloezieën op maat te laten maken. Zo weet je namelijk zeker dat de jaloezieën voldoen aan alle eisen. Je kunt in dit geval zelf kiezen of je de houten lamellen verticaal of horizontaal wilt.

Werk  de bovenkant vakkundig weg met een houten sierkoof

De jaloezieën die voordelig van de hand gaan en bovendien perfect voor je op maat gemaakt worden, kunnen worden uitgevoerd met ladderbanden van stof. Je hebt ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een accentkleur om de ladderbanden af te stemmen met kleuren die ook in de rest van het interieur voorkomen. Ook is er de optie om de bovenkant van de jaloezie met een houten sierkoof weg te werken.

Perfecte afwerking, tot op de millimeter nauwkeurig

Behalve een product met uitstraling haal je ook een heel duurzaam product in huis. Zo komt het hout gegarandeerd van duurzaam geteelde soorten hout.  Door voor houten jaloezieën goedkoop en op maat te kiezen ben je er zeker van dat de jaloezieën precies passen, tot op de millimeter nauwkeurig dus. En zo wordt er telkens weer voldoende aandacht besteed aan kwaliteitsmanagement en heb jij altijd de beste, mooiste, goedkoopste en op maat gemaakte jaloezieën thuis. Vervolgens kun je er zeker van zijn dat je er een flinke tijd mee kunt doen, want de kwalitatief uitstekende jaloezieën, goedkoop en op maat hebben een lange levensduur.

Share This Post

Leave a reply