Blijf warm met een buiten openhaard

Blijf warm met een buiten openhaard

Verhoog de sfeer en blijf warm met een buiten openhaard 

Tijdens de warme zomermaanden is er niets leukers dan heerlijk vertoeven in de tuin. Veel mensen kiezen er dan ook voor om in de tuin te eten of te ontspannen in hun loungeset. Echter, wanneer de avond valt kan de temperatuur al snel een flinke daling inzetten waardoor de uurtjes pret buiten gevoelig worden beperkt. Het kan echter ook anders, namelijk door gebruik te maken van een happy cocooning openhaard voor in de tuin. Deze speciale openhaard zorgt niet alleen voor een zeer gezellige en uitmuntende sfeer, daarnaast geeft ze ook nog eens veel warmte af waardoor de buitenpret een groot aantal uren wordt verlengd.

Waarom kiezen voor een happy cocooning openhaard?

Steeds meer mensen kiezen er voor om geen vakantie ver van huis te boeken of blijven zelfs gewoon de hele zomer lang lekker thuis. Om het zomerse gevoel toch zoveel mogelijk te kunnen ervaren wordt de tuin dan veelvuldig gebruikt. Hoe mooi het weer ook kan zijn, het klimaat in Nederland kan er voor zorgen dat het al snel koud wordt. Uiteraard kunt u dan de terrasverwarming aansteken, maar deze geeft veel minder gezelligheid. Een interessanter alternatief is dan om gebruik te maken van een happy cocooning openhaard omdat:

  •  Deze zorgt voor een zeer gezellige sfeer
  • Voldoende warmte afgeeft om zelfs een koude zomeravond terug op te warmen
  • De vlam steevast ingesteld kan worden aan de hand van uw wensen

Tel bij bovenstaande ook nog eens op dat een openhaard voor buiten niet veel geld hoeft te kosten en u heeft meteen voldoende redenen om er zelf ook eentje in huis te halen!

Verschillende mogelijkheden

Indien u eveneens geïnteresseerd bent in het aankopen van een openhaard voor buiten beschikt u op dat vlak over verschillende interessante mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine tafel waar de haard in is verwerkt, maar u kunt ook kiezen voor een bijzettafel die over een grotere hoogte beschikt. Heeft u een loungeset staan in uw tuin en wilt u daar graag wat extra warmte en sfeer voorzien? Dan kan de Happy Cocooning table vierkant of rechthoek u de perfecte oplossing bieden. Zo beschikt u niet alleen over een gezellige warmtebron, daarnaast heeft u meteen ook een tafel om uw drankje op te plaatsen.

Mogelijkheden op vlak van inbouw

Heeft u geen nood of gewoon geen plaats om een op zichzelf staand model aan te kopen? Geen probleem! In dat geval kunt u er namelijk voor kiezen om gebruik te maken van één van de verschillende mogelijkheden op vlak van inbouw. Hierdoor kunnen de happy cocooning openhaarden voor buiten zeer eenvoudig worden ingebouwd in bijvoorbeeld een tafel van teak of graniet. Op deze manier kunt u toch genieten van de gezellige warmte en sfeer die wordt opgewekt terwijl u geen extra ruimte dient te voorzien. Wilt u ook graag uw tuin voorzien van een beetje extra sfeer? Aarzel dan niet langer en ontdek snel het ruime aanbod aan openhaarden voor buiten in onze webwinkel!

Share This Post

Leave a reply